Vår historie

Straume-Garasjen har kvalitet og kundetilfredshet som sine aller høyeste mål. Våre garasjer er utviklet spesielt for norske forhold og et stadig mer krevende klima. Vi skal levere det beste av byggkvalitet, og samtidig gi kunden anledning til å tilpasse garasjen til sitt behov. Vi tilpasser gjerne garasjen til huset og helheten på eiendommen, og sørger for at din garasje ikke fremstår som en bod for bilen – men en bygning som høyner eiendommens verdi.

Straume-Garasjen som konsept er utviklet av høyt kvalifiserte fagpersoner, med 30 års erfaring i byggebransjen.

  Konseptet er tuftet på tradisjonell og velprøvd norsk byggeskikk, og vi har kvalitet i alle ledd, god estetikk og kostnadseffektivitet, som prinsipp for alle våre modeller.

5 basismodeller, flere størrelser

Straume-Garasjen leveres i 5 basismodeller, som hver leveres i størrelsene S, M, M+, L og XL. Enten du ønsker garasjer med saltak, valmtak, pulttak eller flatt tak, er Straume-Garasjen, med sine 40 modeller, et godt valg.

Alle modeller leveres med 225 cm porthøyde som standard, og 245 cm innvendig takhøyde. Standard reisverk til vegger er 48 x 98 mm. Av utvendig vindtetning bruker vi asfaltplater eller gips, som også gir en god avstiving av garasjen.

Straume-Garasjen kan leveres med flere tilleggstjenester og produkter. Vi kan tilby utarbeidelse av søknadsdokumenter med innsending av byggesak. Som kunde vil du ha fordelen av å ha ett kontaktpunkt i hele byggefasen, fra planlegging til ferdig produkt.

Tilpasses ditt behov og dine ønsker

Straume-Garasjen kan etter avtale tilpasses spesielle behov og ønsker. Alle modeller kan tilpasses for levering med stående eller liggende kledning. Våre produkter leveres uisolert som standard.

Enkelte garasjer og boder er, i følge gjeldende forskrift, ikke søknadspliktig. Forhold til gjeldende plankrav, må likevel avklares før bygging.
Straume-Garasjen tilbyr også frittstående uteboder i tilsvarende utførelse som våre garasjer. Bodene har en størrelse på 5 m2, og tilfredsstiller med det forskriftenes krav til størrelse på sportsbod.